top of page

Čo má rosnička spoločné s pracovňou

Tu ma nájdete väčšinu času, keď som doma a tvorím pre svoju značku puosobive. Aj tento príbeh o tom, ako som sa pracne dopracovala k pracovisku, píšem zo svojho „houm ofisu“.


Jedným z mojich hobby je interiérový dizajn. Odkedy som bola teenager, vždy som si listovala v časopisoch o bývaní a čerpala inšpiráciu, ako by som si raz chcela zariadiť byt a samozrejme svoju vysnívanú pracovňu. Keď ten čas pred pár rokmi prišiel, vedela som presne, čo chcem.


A presne čo som chcela, som nikde nenašla. Teda nikde, kde by som nemusela vysoliť niekoľko sto eur. S trochou kreativity som však našla inú cestu, ktorá viedla k môjmu cieľu.


Nohy stola som si nechala vyrobiť na mieru u stolára z masívneho dreva, aby bol stôl stabilný. A aby uniesol pracovnú dosku. Vedela som, že chcem veľkú pracovnú dosku, ktorá znesie veľa - farby, horúce lepidlo, prácu s gravírovačkou – samé cvak, štik, strih.


Keďže som si predtým zariadovala aj kuchyňu, prebleslo mi hlavou riešenie. A tak som si to namierila priamo do Rosničky – k výrobcom kuchynských pracovných dosiek, ktoré sú veľmi odolné (a ťažké jak prasa). Využila som celých 165,5 centimetra od steny až po skriňu. Presne s takou dlhou pracovnou doskou odrezanou na mieru som odchádzala.


Takže, keď niečo nie je v obchode, stačí trochu kreativity a výsledok bude možno ešte lepší, ako z obchodu.


Z výsledku sa teším každýkrát, keď si sadám za stôl.



Related Posts

See All
bottom of page